fbpx

Vihervinkkejä kodinhoitohuoneesta

| maalis 11, 2018

Pirteää Pyhäpäivää!

Ihan alkuun lämmin kiitos kaikille teille ihanille, jotka olette osallistuneet Hammi’s Design talotaulujen arvontaan. Teitä on jo huima määrä! ♥ Instaan tulee jatkuvasti uusia seuraajia ja olenpa minäkin bongannut sieltä muutamia uusia tuttavuuksia. Tarkennan vielä, että arvottavana on 2 taulua. Toinen arvotaan Instaan kommentoineiden kesken ja toinen tämän blogin kautta osallistuneiden. Ja kumpaankin saa halutessaan osallistua. Jännitetään vielä muutama viikko! (Arvonta löytyy edellisestä postauksesta.)

Vaihdoin Instagrammiin tämän blogin pääasialliseksi blogiksi. Sieltä pääsette sujuvasti lukemaan (profiilin kohdalta) heti uusimmat päivitykset. Kirjoitan edelleen myös toista blogia ”Villa Emmassa,” mutta keskitän siellä olevat jutut enemmän leivontaan, ruoanlaittoon ja kaikenlaisiin elämän pohdintoihin. Tästä blogista löydät sisustuspainotteisia postauksia. Instagram-sivu ”Villa Emmassa” on yhteinen sivusto, mistä löytyy kuvia kaikista aiheista.

Olen päässyt nyt tällä viikolla enemmän vauhtiin tämän blogiharrastuksen kanssa, vaikka flunssa sitkeästi minussa edelleen asustaa. Tuntuu olevan pitkäaikainen seuralainen, kun kelkkaan on päässyt. 🙁 Onneksi ollaan kuitenkin jo voiton puolella ja on tällaisia iloisia asioita, joiden pariin pääsee siitä vähän karkuun.

Innostus lähti oikeastaan ihan lapasesta noista Hammi’s Designin tauluista. Vaikka paljoa en ole jaksanut tehdä, niin kevyttä sisustamista ja somistamista voi aina harjoittaa.♥

 

Siitäpä aasinsiltana tähän uutuuslehteen ” Viherkoti.” Oletko tutustunut?

Täytyy sanoa, että mihinkään lehteen en ole koskaan hurahtanut niin täysillä kuin tähän. Usein lehdissä on vain muutama itseä kiinnostava juttu, mutta tämä lehti oli ihan täyttä tavaraa kannesta kanteen. Olen suositellut tätä jo monelle luettavaksi.

Eri aukeamilla on esitelty kauniin selkeästi ja mahdollisimman vähällä tekstillä (plussaa) eri aihealueita, mitkä on jaettu eri osioihin. Lehdestä löytyy tavallisia vinkkejä aloittelevalle viherpeukalolle, sisustajalle kuin kotikasvattajallekin. Vuoden 2018 trendinä kerrotaan olevan erilaiset viherkasviasetelmat, terrakotan väriset ruukut ja kaikenlainen leikkimielisyys. Kasveilla on lupa leikitellä. 

Lehden ansiosta minäkin innostuin vähän leikittelemään kasveilla ja raivasin kodinhoitohuoneeseen tilaa vihreälle. Tämä huone meillä ainakin on sellainen, että sinne kannetaan kaikki ”silmän varjoon,” ja siinä samalla toimitetaan pyykkihuolto, toimistoasiat, kuljetaan ulko-ovesta sisään ja ulos… Tykkään, että huoneen pitää olla silti kutsuva ja nätti. Huoneessa ei ole ovea vaan se on avoimena näkymänä moneen huoneeseen.

Joko sinulla on kokemusta ilmakasveista? Minä en ole vielä ihan sinut niiden kanssa, mutta tutustun kovaa kyytiä. Kodinhoitohuoneessa ilmakasvi on hyvä siksikin, että sitä ei tarvitse kastella niin useasti. Pullossa oleva kultaköynnös on saanut kasvaa siinä monta vuotta.

Kasvit ja vihreys tuovat todella paljon kodikkuuden tuntua ja ihan pienilläkin ideoilla saa kivaa aikaiseksi.

Hammi’s Design upea Raahe-juliste pääsi somistamaan kodinhoitohuoneen seinää. Lisäksi ostin huoneeseen kuvassa näkyvät 2 pientä harmaata paperinarukoria sekä pesuaineiden alla olevan korin. Huoneen ilme muuttui tosi kivaksi ja viihtyisäksi. Meillä on kaikenlaisia vanhoja esineitä, joita olen ripustellut vähän joka huoneeseen. Ne tuovat ”meidän kodin hengen.”

♥ Muistutan vielä, että Hammi’s Designin ihania kortteja, julisteita ja maalauksia löytyy myös AAVA Sisustuksesta Haapajärveltä. Liikkeessä on nähtävillä myös erilaisia töitä, mitä Hammi’s Design-verkkokaupassa. ♥

 

Kevätterkuin; Anne Villa Emmasta

Meidät molemmat löydät Facebookista ja myös Instasta.
Aikaisemmat postaukset löytyvät VillaEmmassa-blogista.
 

VILLA EMMAN ELÄMÄÄ


Villa Emmasta löytyy ripaus maalaisromantiikkaa, höystettynä rouheammilla mausteilla. Välillä pohditaan elämän kulmakiviä ja jaetaan ihania ideoita arkeen.  Villa Emman elämää-blogissa tehdään yhteistyötä Kodinsisustajien ja AavaSisustuksen kanssa. Tulehan mukaan tutustumaan ja ideoimaan tavallisen lapsiperheen arkea. Tervetuloa Villa Emmaan! ♥


Postia minulle?

Kuvia instagrammissa: