fbpx

Verhosuunnittelu, ompelu, asennus.

Mittatilausverhot ovat kodin helmi. Ne kruunaavat kauniin sisustuksen ja tekevät arjesta juhlaa. Niissä silmä lepää ja kelpaa vieraille esitellä.

Verhojen tilaaminen on vaan osoittautunut joskus haastavaksi, koska malleja ja kangas vaihtoehtoja on tänä päivänä todella paljon. Tämän lisäksi ne pitäisi ompeluttaakin jossain.

Olemme tehneet verhojen tilaamisesta sinulle helpompaa, tarjoamalla sinulle asiantuntija apua ilmaisella verhokäynnillä. Verhokäynnillä Kodinsisustaja auttaa sinua löytämään juuri sinulle ja sinun kotiisi sopivat verhomallin ja kankaan laajasta valikoimastamme.

Jokainen meistä on joskus ostanut tuotteen, joka kaupassa vielä näytti hyvältä, mutta kotona ei sitten ensinkään. Tämä riski pienenee oleellisesti kun Kodinsisustaja tuo mukanaan aidot kangasmallit, joita voitte yhdessä sovittaa siihen aitoon ympäristöön, johon verhotkin tulevat. Näin vältytään ikäviltä yllätyksiltä, kuten että vaivalla tilatut verhot eivät lopulta sopineetkaan siihen tilaan mihin olit niitä ajatellut. Kodinsisustajaltasi saat laadukkaat verhot ommeltuna ja tarvittaessa paikalleen silitettynä sekä asennettuna. Myös verhotangot ja -kiskot löytyvät valikoimistamme.

Hyödynnä nyt Kodinsisustajan apu sisustamisessa ja varaa tästä ilmainen kotikäynti! TUOMME RUNSAAN VALIKOIMAN KANKAITA NÄHTÄVILLESI!

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kankaina käytämme laadukkaita Skandinaavisia sisustuskankaita. Yhteistyökumppanina meillä toimii Tanskalainen, maailmanlaajuisesti toimiva Pagunette a/s, joka on yksi Euroopan vanhimmista ja suurimmista tekstiilialan yrityksistä.

VOIT TUTUSTUA VERHO JA KANGASMALLEIHIN LÄHEMMIN TÄSTÄ.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Verhosuunnittelu, ompelu, asennus.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *