fbpx

Eden 9 Exclusive Runkopatja 160X200

2 362 

Ylellinen runkopatja, jossa hinta/laatusuhde on kohdillaan.

Poista
tuotetunnus (SKU) Edenexcjenk-2-2 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Sitkeä selkä vaiva? 
Jos patjasi on liian pehmeä tai muuten jo ehtoo puolella, voi se hyvinkin tehdä elämästäsi kärsimysnäytelmän. Jos heräät aamulla selkä kipeänä, on myös melko todennäköistä, etteivät yö unetkaan olleet kovin levolliset. Kurja startti päivään, eikö?
Vaihda Eden 9 exclusive runkopatjaan ja anna selällesi mahdollisuus levätä. 
Eden 9 Exclusive Runkopatja on todella korkealaatuinen sänky, jossa kehosi rentoutuu ja uni maistuu. Hinta/laatu suhteeltaan ylivertainen paketti, joka ei jätä nukkujaa kylmäksi. Eden 9 exclusive runkopatja sisältää kehon lämmön mukaan muovautuvan petauspatjan 160×200 cm, kaksi 80×200 cm runkopatjaa valitsemallasi jäykkyydellä, sekä mieleisesi jalat.
Miten valitsen patjan jäykkyyden? 
Sinulla on valittavana kaksi vaihtoehtoa.
  •  Medium sopii hyvin alle 75 kg painoisille
  •  Hard suositellaan yli 75 kg painoisille.

Yleisesti voidaan todeta että usein suurin virhe tehdään liian pehmeän patjan valinnassa. Sitä kun ei petarilla enään juuri jämäkämmäksi saa.

Eden 9 -malliston runkopatjoissa on korkea, 5-vyöhykkeinen pussijoustin sekä kaksi vaihtoehtoista kovuutta: medium ja hard. Jouset ovat pakattu yksittäin pusseihin, joka antaa niille pidemmän kestävyyden kuin irtojousilla.

Valmistaja myöntää jousistolle 10-vuoden takuun.

  • Takuu kattaa valmistusvirheistä johtuvan jousiston rikkoontumisen. Takuu ei koske joustinpatjan jousiston normaalia kulumista.

Eden 9 Exclusive Runkopatjassa joustimet on koteloitu vaahtomuovilla, mikä parantaa patjan tukevuutta entisestään ja antaa tuotteelle viimeistellyn ulkonäön. Sänky on verhoiltu tyylikkäällä ja laadukkalla huonekalukankaalla, joka kestää kulutusta. Värivaihtoehtoja ovat grafiitti, harmaa ja antiikin valkoinen.

Joustinpatjan vyöhykkeet tukevat kehon keskiosaa ja joustavat hartialinjasta ergonomisesti oikein. Patjan jämäkämpi keskiosa pidentää myös patjan käyttöikää. Makuupinnalla on myötäilevyyttä edistävä joustokangas.Exclusive petauspatja on valmistettu 70 mm:n profiloidusta, kehon lämpöön reagoivasta Exclusive Visco- materiaalista.Petauspatjan päällinen on irroitettava ja vesipestävä.

Exclusive Visco on petauspatjojen aatelia ja on todella miellyttävän tuntuinen nukkujan keholle. Patja vähentää paineentunnetta kehossa ja näin vähentää tarvetta vaihtaa asentoa. Unesi on levollisempi.

 

Tutustu muihin sänkyihimme täältä

Lisätiedot

Mitat200 x 160 x 65 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eden 9 Exclusive Runkopatja 160X200”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...