fbpx

Eden 9 Exclusive Jenkkisänky 160X200

2 799 

Jotta eilisen paineet ja kiireet eivät rasittaisi tätä päivää, on hyvin nukuttu yö kaiken a ja o. Levänneenä nautit elämästä, jaksat välittää ja rakastaa lähimmäisiäsi. Saavutat helpommin tavoitteesi ja arki sujuu mukavasti. Laadukas yö uni on myös portti henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin. Terveydentilasi kohenee ja olet onnellisempi. Valitse viisaasti ja anna itsellesi mahdollisuus. Ansaitset parempaa.

Poista
tuotetunnus (SKU) Edenexcjenk-3 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Eden 9 exclusive jenkkisänky,  muhkeaa ylellisyyttä.
Eden 9 exclusive jenkkisänky on todella korkealaatuinen ja ylellinen sänky, jossa kehosi rentoutuu ja uni maistuu.  Eden 9 exclusive Jenkkisänky sisältää kehon lämmön mukaan muovautuvan petauspatjan, ison joustinpatjan ja alarungot valitsemillasi jaloilla.

Eden 9 -malliston jenkkisängyssä on erittäin korkea, 5-vyöhykkeinen uutuus pussijoustin. Vyöhykkeet tukevat kehon keskiosaa ja joustavat hartialinjasta ergonomisesti. Vuoteen yläosa muodostuu kahdesta erillisestä, käännettävästä joustinkasetista joihin voit valita eri jäykkyydet, hard ja medium.  Valmistaja myöntää jousistolle 10-vuoden takuun.

  • Takuu kattaa valmistusvirheistä johtuvan jousiston rikkoontumisen. Takuu ei koske joustinpatjan jousiston normaalia kulumista.

Eden 9 jenkkisängyssä joustimet on koteloitu vaahtomuovilla, mikä parantaa patjan tukevuutta entisestään ja antaa tuotteelle viimeistellyn ulkonäön. Jenkkisänky on verhoiltu tyylikkäällä ja laadukkalla huonekalukankaalla, joka kestää kulutusta. Värivaihtoehtoja ovat grafiitti, harmaa ja antiikin valkoinen.

Joustinpatjan vyöhykkeet tukevat kehon keskiosaa ja joustavat hartialinjasta ergonomisesti oikein. Patjan jämäkämpi keskiosa pidentää myös patjan käyttöikää. Makuupinnalla on myötäilevyyttä edistävä joustokangas.
Exclusive petauspatja on valmistettu 70 mm:n profiloidusta, kehon lämpöön reagoivasta Exclusive Visco- materiaalista.
Exclusive Visco on petauspatjojen aatelia ja on todella miellyttävän tuntuinen nukkujan keholle. Patja vähentää paineentunnetta kehossa ja näin vähentää tarvetta vaihtaa asentoa. Unesi on levollisempi. Petauspatjan päällinen on irroitettava ja vesipestävä.

 

Tutustu muihin sänkyihimme täältä

Lisätiedot

Mitat200 x 160 x 72 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eden 9 Exclusive Jenkkisänky 160X200”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...