fbpx

Tilaa ilmainen kartoitus

Pysähdyppä hetkeksi miettimään, kuinka kätevää olisi sisustaa kotisohvalta.

Ei tarvetta ravata edestakaisin eri liikkeissä, selata tuhansia tuotteita, niiden mittoja, värejä, materiaaleja, tilantarvetta, tai hintoja.

Nyt riittää, että istut rentoutuneesti omalla kotisohvalla ja kerrot meille toiveesi. Me jaamme kaiken näkemyksemme ja tietotaitomme käyttöösi, olipa projektisi pieni tai suuri.

Autamme kiintokalusteiden, huonekalujen, verhojen, mattojen, valaisimien ja kodin tekstiilien hankinnassa, mutta myös sisustusremonttien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Kun pyydät Kodinsisustajan käymään luonasi, saat ammattilaisen näkemyksen omien suunnitelmiesi tueksi. Kodinsisustajalla on mukanaan laaja materiaalipankki, joista varmasti löytyvät sinulle mieleiset ja tarpeelliset sisustustuotteet. Kodinsisustajalla on mahdollista tarjota sinulle kaikki suunnittelusta ja tuotteiden hankkimisesta aivan sisustamisen toteutukseen saakka. ET JÄÄ YKSIN MISSÄÄN VAIHEESSA.

Voit huoleti aloittaa ja viedä isommatkin sisustusprojektisi turvallisesti ja budjetissa pysyen maaliin, kun pyydät Kodinsisustajasta itsellesi kumppanin.

Kodinsisustaja on sisustussuunnittelija, jonka kahden tunnin kotikäynnin aikana saat käytännönläheistä apua remontin tai sisustuksen suunnitteluun liittyvissä haasteissa. Olemme sinua varten ja juuri sinun ajatuksesi ovat tärkeitä, jotta lopputulos on sinulle mieleinen. Kodinsisustajan tehtävä on auttaa tekemään ajatuksista konkretiaa.

Haluamme auttaa sinua säästämään aikaasi, auttaa väistämään odottamattomat sudenkuopat, sekä auttaa sinua pysymään budjetissasi. Ja tietenkin auttamaan sinua samaan mieleisesi lopputuloksen. Pyydä ilmaista kartoituskäyntiä, niin kerromme miten me voimme auttaa ja tehdä sisustamisestasi helpompaa.

Jätä tietosi alla olevalla lomakkeella niin etsimme sinulle sopivan suunnittelijan ja otamme yhteyttä:

Kysy tällä lomakkeella ilmaista kartoitusta

11 + 11 =

Koostamme joka kuukausi parhaat tarjoukset ja vinkit uutiskirjeeseen. Tilaamalla sen saat etuja, joita et muualta löydä!

KODINSISUSTAJAT.COM


Kodinsisustajat.com on palvelu, jossa asiakkaat ja suunnittelijat kohtaavat. Palvelua ylläpitää Aava Sisustus Oy.

SUUNNITTELIJOILLE


Tietoa palvelusta