fbpx

Suunnittelu hinnasto

Ilmainen kartoituskäynti

Käynnin aikana kartoitetaan tarpeet, jonka pohjalta laaditaan tarjous joko sisustussuunnitelmasta tai suoraan tarvittavista tuotteista. Käynti ei velvoita sinua ostamaan tai sitoutumaan mihinkään. TILAA KÄYNTI TÄSTÄ.

Neuvontakäynti

270,- (etäisyys 0-70 km Haapajärveltä)
370,- (etäisyys 70-130 km Haapajärveltä)
Sisustussuunnittelijan kahden tunnin kotikäynnin aikana saat asiantuntijaltamme käytännönläheistä apua remontin tai sisustuksen suunnitteluun. Käynnistä tehdään raportti, jonka pohjalta voit vaikka itse jatkaa sisustamista omaan tahtiin.

Sisustussuunnitelma kokotila

Koko tila <50 m2                  890,-
Koko tila  50-150 m2           1280,-
Koko tila  150-300 m2         1980,-

Sisustussuunnitelma osatila

Keittiö                  590,-
Kylpyhuone           590,-
Olohuone             490,-
Makuuhuone         360,-

Sisustussuunnitelma on työkalu, jolla kodin remonttia ja sisustamista ohjataan. Suunnitelmallisuus säästää aikaa, auttaa väistämään odottamattomat sudenkuopat sekä tuo selvää säästöä kokonaiskustannuksiin. Suunnitelma laaditaan yhdessä kanssasi, jolloin lopputulos on juuri sinua miellyttävä. Suunnittelijamme ovat jatkuvasti käytettävissä. Tietotaitomme kattaa sisustuksen kaikki vaiheet remonteista pintojen, tekstiilien, huonekalujen ja vaikkapa keittiön uusimiseen. Suunnitelmalla on tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen, palautamme rahasi takaisin.

Tuntityö 59,-

Jos tarve on pienempää, sisustusprojektissa on ratkaisemattomia ongelmia tai tarvitset asiantuntijaa esimerkiksi jo käynnissä olevan remontin tueksi, voit ostaa suunnittelijan palveluksia tuntihinnalla.