fbpx

Tietoa palvelusta

Kodinsisustajat.com - tietoa palvelustaKodinsisustajat.com on uudenlainen tapa kodin sisustamiseen. Palvelussa on rakennettu verkosto, jonka avulla sinä tavoitat helpommin Kodinsisustajat, jotka ovat sisustussuunnittelijoita ja -neuvojia.

Miksi?

Usein sisustusta miettiessä käy ehkä mielessä, että sisustamiseen voisi ottaa ammattilaisen avuksi. Juuri sillä hetkellä ei kenties ole mielessä ketään sopivaa suunnittelijaa, ja hintakin mietityttää. Juuri näihin kysymyksiin olemme paneutuneet tässä palvelussa. Kodinsisustajat-palvelussa kaikki sisustussuunnittelijat ja -neuvojat ovat alan rautaisia ammattilaisia. Voit selata heidän sivujaan ja tutkia, minkälaisia sisustuksia he ovat aikaisemmin toteuttaneet.

Onko se kallista?

Kun kysyy ihmisiltä, mitä sana sisustussuunnittelu tuo mieleen, useimmat mainitsevat, että se on kallista. Haluamme osoittaa tämän mielikuvan vääräksi. Sisustamisen ei tarvitse olla sitä, että kaikki huonekalut vaihdetaan, kirvesmies kutsutaan paikalle ja tuhansia euroja upotetaan projektiin, vaan pienelläkin summalla voit saada jo paljon aikaan kun on osaava ammattilainen mukana. Oikeanlaisella matolla, uusilla sohvatyynyillä, tai kauniilla taululla saat jo ihmeitä aikaan. Kodinsisustajat-palvelussa sinä voitkin määrätä, paljonko rahaa on käytettävissä ja suunnitelma tehdään sen mukaan. Pidämme huoli, että budjettisi pitää.

Näin se toimii

Suunnittelu alkaa ilmaisella kartoistuskäynnillä. Kartoitetaan tilanne sekä mahdollisuudet, ja saat pitävän tarjouksen sisustuksen suunnittelusta sen toteuttamisesta ja tarvittavista tuotteista. Pitävä tarjous tarkoittaa sitä, että siinä on kaikki kulut, eikä mitään piilokuluja tai ylimääräisiä tuntilaskuja tai kilometrikorvauksia tule. Tarjouksen saatuasi voit päättää, lähdetkö toteuttamaan sisustusta. Näin toimimalla olemme halunneet tehdä suunnittelupalvelun mahdollisimman reiluksi, turvalliseksi ja helpoksi sinulle.

Käynti ei läheskään aina johda maksulliseen sisustussuunnitelman tekemiseen. Usein käy niin, että sinulla on suunnitelmat jo pitkälti valmiina ja riittäisi kun jostain löytyisi suunnitelmiin sopivat tuotteet. Kodinsisustajalla on esitellä sinulle laaja valikoima tuotteita kodin sisustamiseen. Tämän lisäksi saat ammattilaisen näkemyksen valintoihin, joissa saattaa piillä ikäviä suodenkuoppia. Meistä jokainen on joskus tehnyt virhehankintoja ostamalla tuotteen joka näytti kaupassa hyvältä, mutta kotona ei sitten ensinkään. Kodinsisustaltasi löytyvät mm. verhojen ja huonekalujen tekemiseen käytettävät aidot kangasmallit, joita voidaan sovitella ja katsella siinä aidossa ympäristössä mihin tuotteet lopulta tulevat. Näin yleensä vältytään edellä mainitulta virhehankinnalta.

Reilumpi tapa sisustaa

Kodinsisustajat-palvelun takana toimii Aava Sisustus Oy. Aava Sisustus koordinoi toimintaa, huolehtii sopimuksista ja aikatauluista sekä varmistaa, että näistä pidetään kiinni. Aava Sisustuksen kautta saat myös sisustuksessa käytettävät huonekalut, matot, valaisimet, tekstiilit ja kaikki muut tarvikkeet. Aava on neuvotellut toimittajien kanssa edulliset sopimukset ja myös sinä pääset hyötymään tästä jos ostat tuotteet Kodinsisustajat-palvelun kautta. Luonnollisesti saat myös ostaa tuotteita ihan mistä haluat. Tarvittaessa kilpailutamme tuotteita ja palveluita sinun eduksesi.

Kodinsisustajat-palvelussa löydät siis helposti mieleisesi suunnittelijan ja voit toteuttaa suunnitelmasi riskittömästi. Kodinsisustajat.com on helpompi ja reilumpi tapa sisustaa.

Kaipaatko tukea suunnitteluun tai tuotteiden hankintaan?

Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Oletko sisustussuunnittelija tai -neuvoja? Haluaisitko tarjota palveluitasi kodinsisustajien kautta?

Lue lisää liittymisestä palveluun

Koostamme joka kuukausi parhaat tarjoukset ja vinkit uutiskirjeeseen. Tilaamalla sen saat etuja, joita et muualta löydä!

KODINSISUSTAJAT.COM


Kodinsisustajat.com on palvelu, jossa asiakkaat ja suunnittelijat kohtaavat. Palvelua ylläpitää Aava Sisustus Oy.

SUUNNITTELIJOILLE


Tietoa palvelusta