fbpx

Sisustusmuutoksia edullisilla ratkaisuilla (sis.alekoodin)

| tammi 17, 2018

Hei! Joko siellä ollaan kevätmielellä?

Täällä on raivattu joulu pois ja tuotu kevätpiristystä tilalle. Viime viikolla päätin ottaa hieman omaa aikaa ja suuntasin vierailulle Haapajärvelle AavaSisustuksen liikkeeseen. Olen jo pitkään miettinyt, että olisi mukava hankkia jotain ihan erilaista ja päätin käyttää ammattilaisten apua siihen. Tällä kertaa mentiin ihan pienillä ratkaisuilla, mutta niilläkin saatiin jo paljon piristystä aikaiseksi.

Meille tuli tilaisuus saada käytetty sohva (meille uusi) vanhan ja kissan kynsimän sohvan tilalle. Aiempi sohva oli oikein mukava, musta väriltään ja se sopi meille kivasti. Mutta, INHOSIN sitä sen vuoksi, kun rakas Calle Aukustimme oli teroittanut siihen kynsiään ja sohvaa piti peitellä joka suunnasta erilaisin torkkupeitoin. Ja olihan se jo läsähtänyt kaikin puolin, likaantunut ja rahiosankin olin tuunannut pois. Joten, sohva jouti siis ulos!

Ja huomaattekos, että meille on tullut sininen sohva! ♥ Olen vieläkin aivan ällikällä lyöty, että mitä ihmettä meillä tapahtuu… Miten on mahdollista, että meille vaan tulla tupsahtelee tuota sinistä. Väriä, jota olen oikeastaan aina inhonnut. AavaSisustuksen Päivi oli siinä ihan oikeassa, kun hän kertoi että sininen väri raikastaa. Sitä se juuri tekee. -”Sininen on myös uusi musta.”  Minä, joka olen aina kovasti tykännyt mustasta, alan pikkuhiljaa kääntymään kirkkaiden värien puoleen.

Värikkään tyynyn ostin alunperin sohvalle, mutta paremmin se ehkä sopii tuohon nojatuoliin. Ajattelin vielä lisätä sohvalle tyynyiksi aikaisemmin ostamani Lennolin yksiväriset (pinkki ja lime) tyynyt raikastamaan ilmettä.  Samoja värejä löytyy tuosta piristävästä tyynystä. Tyyny löytyi edullisesti ale-hyllystä.

Koristetyynyjen ostossa olen päätynyt siihen, että kannattaa ostaa laatua. Kangas pysyy hyvänä käytöstä ja pesuista huolimatta ja mikä tärkeintä -tyyny kestää runsaan makoilun ja heittelyn, menemättä heti lyttyyn.

Makuuhuoneeseen olen kaivannut koko ajan jonkinlaista luxusta ja ehkä ”bling blingiäkin.” Sitä meillä löytyy jo valmiiksi valaisimesta. Huoneen kanssa käännyin reilusti ammattilaisen puoleen. Näytin kuvia sängystä, seinän väristä ja kerroin, että huone on varsin hämärä. Sängystä en halua luopua, vaikka väristä en niin aina tykkääkään. Seinän väriä ei lähdetä muuttamaan eli ratkaisuksi löytyi siis harmaan korostaminen, mutta eri sävyssä. Aikaisemmin sängyssä oli lähestulkoon seinän värinen päiväpeite.

Ratkaisu ongelmaan löytyi niin ikään alehyllystä, mistä bongasin Lennolin upean grafiitin värisen Fiona-päiväpeitteen.  

Peitteestä löytyy sopivasti kiiltoa, olematta kuitenkaan ”liru.” Peitto on melko painava ja pysyy hyvin paikallaan alapuolella olevan samettimaisen pinnan ansiosta. Sängyn päälle valikoitui Lennolin samettipintainen Meela-tyyny.

Minulta löytyi kotoa valkoinen tyyny ja torkkupeite täydentämään makuuhuoneen ilmettä. Pienillä ratkaisuilla sai ihanasti muutosta aikaiseksi ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Makuuhuoneeseen kaipaan myöhemmin vielä lisävinkkiä, miten siitä saataisiin enemmän ”ylellisempi” ja rauhallisempi. Niihin muutoksiin palaan tuonnempana.

Jotta, tekin pääsisitte nauttimaan näistä ihanista jutuista kodissanne, niin saatte Aavasta yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta -30% (ei koske tilaustuotteita) tammikuun loppuun saakka.

Kertomalla kassalla Koodin: Villa Emmassa (kerrotte tästä blogijutusta 🙂

Tämän lisäksi liikkeestä löytyy vielä huimia tarjouksia, joita kannattaa käydä hyödyntämässä. Peeäs, minäkin ostin kauan haaveilemani patjat samaisella reissulla. Patjatarjous vielä tammikuun ajan! ♥

Seuratkaa Facebookissa AavaSisustuksen sivuja, niin tiedätte aina ajankohtaiset tarjoukset ja sisustusideat!

 

Nyt vain kipin kapin ale-ostoille Aavaan! ♥ -Anne Villa Emmasta-

 

Meidät molemmat löydät Facebookista ja myös Instasta.
Aikaisemmat postaukset löytyvät VillaEmmassa-blogista.

VILLA EMMAN ELÄMÄÄ


Villa Emmasta löytyy ripaus maalaisromantiikkaa, höystettynä rouheammilla mausteilla. Välillä pohditaan elämän kulmakiviä ja jaetaan ihania ideoita arkeen. Tervetuloa Villa Emmaan! ♥


Postia minulle?

Aikaisemmat postaukset:

Kuvia instagrammissa: