fbpx

Sinisen usvan harsossa

minä kuljen,

etsin omaa tähteäni.

Piilotin tähden itseltäni,

että voisin löytää sen uudelleen

sitten kun aika on.

Nyt on tullut aika

sen tunnen sydämessäni,

voin ottaa tähden matkaani,

olen sen arvoinen,

tiedän sen tarkoituksen.

Nyt on tullut aika, jolloin katselen elämääni uusin silmin. On tullut aika luopua kirjoittamisesta sisustamisen parissa. Tilalle on tullut elämään muuta, syvällisempiä runoja ja erilaista elämänviisautta. Joskus on hyvä nähdä, mihin voimat riittävät ja milloin on aika jatkaa eteenpäin.

Kiitän lämpimästi AAVA Sisustuksen / Kodinsisustajien väkeä, yhteistyökumppaneita, teitä ihania lukijoita ja niitä kaikkia, jotka olitte siellä taustalla myös ihan hiljaa. Teidän kaikkien kanssa on ollut ihana työskennellä. On ollut ilo tutustua uusiin ihmisiin ja antaa toisille sisustajille uskallusta, rohkeutta ja iloa nähdä asioita sisustamisen ja ammattilaisten näkökulmista. Teillä kaikilla on paikka sydämessäni, aina. 

On ollut myös omalla tavallaan rohkeaa ja uskaliasta avata oma koti koko maailmalle. Mutta, ilman sydämen avaamista en pystyisi näkemään asioita, joita nyt näen.

Muistakaa pitää yllä iloa kodeissanne, sisustakaa ja nauttikaa elämästä. Antakaa värien näkyä. Olkaa rohkeita – kysykää neuvoa.

Tehkää kodistanne oman näköinen ja muistakaa Aavan Päivin sanoin ”Ei sisustaminen ole niin vakavaa.”

 

Kirjoittelen ehkä jossain vaiheessa vielä omaa blogiani Villa Emmassa.

Instagram-sivut ovat myös olemassa, mistä voitte käydä ideakuvia poimimassa. Pidän nyt kuitenkin itse taukoa sieltäkin. Keskityn kotona sydämen asioihin.

Viime kertaisessa postauksessa osallistuitte ihanaan arvontaan!

Arvonnassa onni suosi Maijaa ” Uusi matto olkkariin!”

Onnea Maija! Olen sinuun yhteydessä. 

Kauniita ajatuksia elämääsi ja muistattehan, että AAVA Sisustuksen myymälästä löytyy kaikkea pientä ja ihanaa myös mökkituliaisiksi ja lahjaksi, jos menette vaikka Juhannukseksi mökkeilemään.

Auringon paistetta sydämeesi!

-Anne Villa Emmasta-