fbpx

Murretut ja maanläheiset sävyt sisustuksessa

| maalis 26, 2018

Aurinkoista Pääsiäisviikkoa!

Täällä jännitys lähenee ja enää kaksi päivää, kun Aavasta Päivi meille kurvaa kassiensa kanssa. Tämähän on vähän kuin joulupukkia odottaisi. ♥ On aika kutkuttava tunne odottaa, mitä erilaista ammattilainen keksii meille ja siksipä odotankin innolla, että saamme tämän ”prosessin” kotonamme alkuun. Ensin pari huonetta ja sitten lisää…  Uskon, että tämä minun jatkuva sisustaminen ja möpleeraaminen saa levon, kun saan siihen oikeanlaiset neuvot. Oikeastaan odotan jo kovasti sitäkin, että sitten minulla jää aikaa kaikkeen muuhun.  Aika ihanaa, vai mitä!

Keskiviikkoa odotellessa ihastellaan Päivin somistamia pääsiäisasetelmia. Yläkuvasta löytyy Vuoden väriksikin valittu punasavea muistuttava Ruukku (Tikkurila N405). Vaaleat kodit sisustetaan nyt uudenlaisilla, maanläheisillä värisävyillä.  Minusta on ihana, että sisustus on muuttumassa täysin valkoisesta ruskeampaan ja lämpimämpään.

Rauhoittavat sävyt ovat kuin vastalause jatkuvalle hälinälle, joka ympäröi arkea. Luonnonvaaleat sävyt henkivät hiljaisuutta ja seesteisyyttä, murretut ruskeaan taittavat punaiset, hiekan vaaleat sävyt, sinisen eri ulottuvuudet ja tumma harmaa sointuvat yhteen saumattomasti, kuin luonnossa.  (Tikkurila )

Mitä sinä tykkäät näistä väritrendeistä?

Minusta on aika ihanaa, että sisustamisessakin on taas löydetty värejä ja ihmisen persoonallisuus saa näkyä. Valkoinenkin on kaunista ja siihen on helppo yhdistellä värejä mieltymysten mukaan, mutta itse tunnen olevani aina enemmän kotona vähän enemmän maanläheisten sävyjen keskellä ja meillä saa myös välillä vähän ”pirskahdella.”

Täällä jännätään myös ehtivätkö meidän ohrat Pääsiäiseksi…

Edellisessä postauksessa kerroin sisustussuunnittelijan tulosta ja siihen liittyvistä jännityksistä. Käy kurkkaamassa, jos et vielä ehtinyt sitä lukea.

Blogista löytyy myös yhteistyöarvonta, missä arvotaan 2 ihanaa Hammi’s Design-taulua (toinen blogiarvonnassa ja toinen Instassa ).

Instaan pääset myös täältä blogista.

Käy osallistumassa vaikka molempiin! ♥ Taulut arvotaan Pääsiäisenä!

Ihanaa viikkoa sinne ja nautitaan auringosta!

 

-Anne Villa Emmasta-

Meidät molemmat löydät Facebookista ja myös Instasta.
Aikaisemmat postaukset löytyvät VillaEmmassa-blogista.

VILLA EMMAN ELÄMÄÄ


Villa Emmasta löytyy ripaus maalaisromantiikkaa, höystettynä rouheammilla mausteilla. Välillä pohditaan elämän kulmakiviä ja jaetaan ihania ideoita arkeen. Tervetuloa Villa Emmaan! ♥


Postia minulle?

Aikaisemmat postaukset:

Kuvia instagrammissa: