fbpx

Makuuhuoneen muutos

| tammi 27, 2018

Haluatko kuulla, miten meidän ihan tavallisesta ja jokseenkin sekavasta makuuhuoneesta tuli ylellinen ja kutsuva? Minäpä kerron…

 

Minullahan on ollut siis jo pitkään haaveena uusia meille patjat ja saada korkeampi sänky. Varsinaisia selkävaivoja meillä ei ole ollut, mutta nukkumismukavuus vanhoilla joustinpatjoilla on kuitenkin ollut kaikkea muuta kuin laadukasta. Kummallakin on painoa, mikä edesauttaa patjan painumista. Sijauspatjakaan ei juuri enää tukea antanut.

Olin nähnyt AavaSisustuksen Facebook-sivuilla mainoksen patjatarjouksesta, mikä on vielä tammikuun loppuun. Samalla kun kävin hakemassa liikkeestä vähän kevättuulahdusta Villa Emmaan, niin ajattelin vilkaista vähän patjoja.  Ja ostopäätös oli todella nopea!

Olin seurannut eri myyjien patjatarjouksia ja totesin, että tässä saan samalla rahalla niin laadukkaat patjat kuin toivomani kehon lämpöön reagoivan sijauspatjan. Aikaisemmasta poiketen valitsin meille kummallekin omat petarit, ihan sen vuoksi että saan ne hyvin pestyä. Aiemmin tuplapetarin päällinen ei mahtunut koneeseen.

 

 

Patjat saapuivat liikkeeseen noin viikossa, mistä ne noudettiin. Patjan päälliset laitettiin yhdessä ja pitkän vetoketjun ansiosta laitto oli todella helppoa.

Olen toivonut meille korkeampaa sänkyä, mutta koska emme halunneet luopua tästä sängynrungosta, niin keino korkeuteen löytyi oikeastaan ihan puolivahingossa. Aikaisemmin sijauspatja oli noin puolet tästä uudesta muhkeasta petarista. Pidän myös siitä, että patjan päällä on laadukkaan näköinen kangas, mikä tekee siitä arvokkaamman näköisen.

Mieheni joskus nauraa näille minun ajatuksille ja ”arvokkaan näköisille” asioille, mutta kyllä arjesta voi tehdä ”juhlaa” ihan pienillä asioilla. Ehkä nämä talon sisäiset sisustusjutut voi olla vähän samanlainen vertaus, kuin joillekin miehille vaikka autot. ♥

Ikkunaan vaihdoin niin ikään Aavasta aikaisemmin ostamani Lennolin unelmankevyet verhot. Nämä ovat siitä ihanat, että niitä ei tarvitse silitellä. Mitä tykkäät?

Harmillisesti päivänvalo ehti mennä, ennenkuin ehdin ottamaan koko huoneesta kuvia.  Mutta, tässä näette jo suuren muutoksen, miten pienillä ideoilla voi saada aikaan suurta ja kivannäköistä.

Joskus olen inhonnut tätä sängyn väriä, mutta oikean värisellä päiväpeitteellä koko huoneen ilme muuttuu erilaiseksi.

Suuri kiitos AavaSisustuksen Päiville ja Memmalle neuvoista ja ihanasta palvelusta! ♥

 

Loppuun vielä tietoa patjoista. Meille tuli Hilding Anderssin Eden 3-joustinpatjat (Hard) ja sijauspatjaksi Exclusivet (kehon lämpöön reagoivat). Patjoihin pääset tutustumaan täältä paremmin.

Vajaan viikon nukkumisella voin todeta, että ei ole mitään moitittavaa. Itse tykkään nukkua pääosin kyljellään ja mieheni mahallaan. Ei ole selkää eikä niskaa kolottanut ja korkeuden ansiosta sängystä poistuminenkin on mukavampaa, kun ei tarvitse niin ponnistella itseään ylös. Minulla tahtoi vanhoilla patjoilla olla aamuisin selän kankeutta, mutta nyt ei siitä ole ollut tietoakaan. 🙂

Mietin myös, miten sijauspatjat pysyvät sängyssä ja haittaako niiden välinen rako nukkumista. – Sijauspatjat ovat niin painavat, että pysyvät hyvin paikallaan, eikä niiden väliin tarvitse hommata mitään ”yhdistäjää”.” Samoin meillä oli aina lakanat irti reunoista, mutta siihenkin on löytynyt ratkaisun petarin painon ansiosta. Petarin päällä on koko sängyn levyinen patjan suojus kuin myös iso lakana, mikä myös edesauttaa näihin asioihin.

Mukavaa viikonloppua sinulle ja jos yhtään innostuit uusien patjojen hankinnasta, niin keskiviikkoon asti on vielä huippuhyvä tarjous voimassa. (-40%) Tarjous on oikeasti aivan huippu, eikä sinun oikeastikaan tarvitse maksaa itseäsi kipeäksi. Sen voin luvata! 😉

 

♥ Ja muistathan, että kaikista normihintaisista tuotteista (yhdestä tuotteesta) saat koodilla ”Villa Emma” -30% hinnasta pois. ♥

*Molemmat tarjoukset siis tammikuun loppuun!

 

Hyvin nukutuin terveisin, Anne Villa Emmasta

 

 

Meidät molemmat löydät Facebookista ja myös Instasta.
Aikaisemmat postaukset löytyvät VillaEmmassa-blogista.

VILLA EMMAN ELÄMÄÄ


Villa Emmasta löytyy ripaus maalaisromantiikkaa, höystettynä rouheammilla mausteilla. Välillä pohditaan elämän kulmakiviä ja jaetaan ihania ideoita arkeen. Tervetuloa Villa Emmaan! ♥


Postia minulle?

Aikaisemmat postaukset:

Kuvia instagrammissa: