fbpx

 

Tervehdys Villa Emmasta pitkästä aikaa!

Blogi on kokenut teknisiä ongelmia, mutta ongelmat on nyt selätetty ja bloggailu voi jatkua. ♥Muistatteko, kun aikaisemmin kerroin teille AAVA Sisustuksen Päivin tekemästä ilmaisesta kotikäynnistä? Muutoksen kohteina olivat makuuhuone ja lastenhuone.Jos haluat kurkata, miltä lastenhuone näytti aiemmin ja mitä muutoksia tehtiin, ne näet täältä.

Pienillä muutoksilla saatiin aikaan todella raikas ja valoisa huone. Voitteko kuvitella, huone on ollut jo pari kuukautta ihan samannäköinen!! Sain sen mitä toivoin… että voisin lopettaa jatkuvan möpleerauksen ja minulla jäisi aikaa muuhunkin. ♥ Eli huone on saanut nyt rauhan möpleeraukselta. Ja tiedättekö miksi? Ihan siksi, että sen käyttötarkoitusta on mietitty uudelleen, tavaroita on yhtenäistetty ja sisustus on kaunis. Jopa vajaa 2v huoneen leikkijäkin on huomannut sen.  Jos huoneessa on lelut kovin levällään, ei sinne edes mennä leikkimään.

Näihin Pagunetten mattoihin olen aivan ihastunut! Uskomatonta, että matto pysyy paikallaan, on kaunis ja pehmeä jalalle. Matot ovat kooltaan 50 x 80cm, maton alapuolella on ”kumipohja,” mitä ei näe edes silmillä. Sen ansiosta matto pysyy paikallaan ja on toiminut myös lapsen leikkien ohella äidin jumppamattona. Maton hinnaksi jäi 70e/kpl.

Onhan se toisaalta hintava matto, mutta minulla oli seuraavat perusteet mattohankinnoille:

-Kestävät vuosia

-Voi siirtää huoneesta toiseen halutessaan (neutraali)

-Kerralla mieluisat – ei tarvitse uusia heti seuraavan trendin tullen.

-Extrana tuo, että matto tosiaan pysyy paikallaan.

 

Mattoa ei löydy tällä hetkellä verkkokaupasta, mutta maton saatavuutta kannattaa kysyä Päiviltä. ♥

Mattoja saa käydä myös ihastelemassa Villa Emman lattioilla. 

Ihastuin mattoihin niin, että hankin vielä yhden maton keittiöön… omasta kaapista löytyi keittiön ikkunaan sävyyn sopiva verhokin. Matto on tiskipöydän edessä. Hyvin on toiminut jo toista kuukautta, eikä ole tahroista tietoakaan.

Huoneen suurimpiin muutoksiin kuului myös kuvassa näkyvä kaappi, mikä kätkee osan lapsen leluista ja peleistä. Toiseen kaappiin teimme myös ”keittiön” astioille ja pikkuhellalle. Arvelin, että kaapin ovet ovat aina avoinna ja pelit levitelty lattialle, mutta eipäs olekaan… huone pysyy siis siistimpänä. Kaapisto siirrettiin makuuhuoneesta, missä sillä ei ollut mitään käyttötarkoitusta.

Huoneeseen jätettiin vielä vierassänky, koska huone toimii myös vierashuoneena. Lapsi nukkuu vielä meidän makuuhuoneessa. Sängyn alle mahtuu hyvin sängynaluslaatikko, mikä kätkee sisäänsä Dublot. Sitä on helppo siirrellä myös olohuoneeseen.

AAVA Sisustuksesta löytyi nämä ihanat tyynynpäälliset. Eivätkö olekin kauniit! ♥ Näistä tulee sopivasti väriä, pirteyttä huoneeseen – olematta silti liian ”lapselliset.” Äidin toiveesta huone sisustettiin ”neutraaliksi.” 🙂

Tyynynpäälliset ovat Vallilan Luontopolku-sarjaa.

Viime käynnillä näitä löytyi vielä muutama AAVA Sisustuksen liikkeestä. 😉

Ikkunoihin ommeltiin valmisverhoista muokatut kapat. Verhot löytyivät AAVA Sisustuksesta.

Tykkään! ♥

Mitä tykkäsit lastenhuoneen muutoksesta?

Jos kiinnostuit jostain tuotteesta, kysy vain rohkeasti! ♥

 

Jos kaipaat tukea isoihin tai pieniin muutoksiin – Ilmaisen kotikäynnin voit tilata täältä!