fbpx

Lastenhuoneen matto

| helmi 15, 2018

Hei blogiystävät!

Pahoittelen hiljaisuutta täällä. Ette uskokaan kuinka monesti olette olleet kuluneen viikon aikana mielessä. Monesti olen jo muodostanut mieleen lauseita ja keväisiä aiheita. Meillä Pikkumieheen iski kunnon flunssa ja käytännössä olen ollut kaiken aikaa kiinni hänessä. Tai hän minussa. ♥ Ja näinhän se on, että äidin paikka on silloin lapsen kanssa. Mutta, ennen flunssaa ehdimme tehdä vähän pieniä kevätsisustuksia ja siivoiluja lastenhuoneeseen.

Kuviin olen laittanut nuo ihanat tulppaanit, joita en lakkaa ihastelemasta. Mutta, arvannette ettei meillä säilytetä lasimaljakoita ja tulppaaneja lastenhuoneen pöydällä. 😉

Meillä lastenhuone on myös yhdistetty vierashuone. Hetken mietin, josko laittaisin vierassängyn toiseen huoneeseen, mutta koska sen purkaminen ja siirtäminen on sen verran työlästä, niin päätin jättää sen tuohon. Suurimpana syynä kuitenkin on, että vieraiden yöpyessä tykkään että heidän petinsä ja tavaransa saa olla huoneessa rauhassa ja huoneesta saa myös oven kiinni.

Meillähän on myös tuo entinen tv-huone, mutta se on yhteydessä keittiöön, pesutiloihin ja kodinhoitohuoneeseen. Vaikka väliovilla tilan saakin suljettua, ei huone ole kuitenkaan niin rauhallinen.

Kotoamme löytyy vain kaksi makuuhuonetta. Tämä huone on 12 neliötä. Tila on kuitenkin vähän haastava, kun siinä on kaksi ikkunaa ja kuvasta katsottuna oikealla on vaatehuone (ovi kulmasta). Ovea ei nyt näy kuvissa.

Säästin vanhasta sohvasta muutaman istuintyynyn ja tein niistä lattialle pikkusohvan. Tämä on ollut mieluinen niin lapselle kuin kissallekin. Ja on siinä itsekin ihan kiva istua kirjoja lukemassa.

Meillä on myös erilaisia viinilaatikoita, joille kyselinkin aikaisemmin Instassa käyttötarkoituksia.

Tässä ne toimivat kirjahyllynä.

Tykkään pallovaloista ja niitä meiltä löytyykin muutamia eri huoneista. Ne ovat siitä kivat, etteivät ole niin sidottu joulun aikaan. Iltaisin valot antavat tunnelmaa ja myös hieman valaistusta leikkeihin.

Seinällä on myös valokranssi, mitä ei nyt näykään kuvissa. Siinä on ihan pienet patterivalot. Kaikilla pikkuideoilla saa aikaan kivoja juttuja. Ja minusta ”leikkisyys” on sisustamisessa ihan parasta.

Lastenhuone on ihan olohuoneen vieressä ja olohuoneessa istumme yleensä vähän hämyisessä tunnelmassa. Siksikin on mukava, ettei viereisestä huoneesta kirkkaat valot kollota silmään. 🙂

Huomasitte varmaan, että huoneessa ei ole lainkaan mattoa. Totesin, että meillä tällä hetkellä olevat matot ovat ihan liian pieniä, liian ”kohollaan” olevia ja kaikinpuolin hankalia. Vintistä löysin limenvihreän nukkamaton, minkä laitan lattialle väliaikaisesti.

Millaista mattoa ehdottaisit tähän huoneeseen? Olisiko Aavan Päivillä ehdottaa joku kiva matto tähän? 🙂

Olen huomannut, että kun ”pitää” yleiset tilat (keittiö-olohuone) rauhallisina sävyinä, voi muualla huoneissa vähän leikkiä väreillä. Tämä toimii ainakin meillä. Oletko sinä huomannut erilaisia oivalluksia sisustuksissasi ja mitä huonetta  sisustat mieluiten?

 

Ihanan keväisiä ajatuksia sinne! Eikö ole ihana, kun aurinko on alkanut paistamaan ja aamulla on jo valoisaa! ♥

-Anne Villa Emmasta-

Meidät molemmat löydät Facebookista ja myös Instasta.
Aikaisemmat postaukset löytyvät VillaEmmassa-blogista.

VILLA EMMAN ELÄMÄÄ


Villa Emmasta löytyy ripaus maalaisromantiikkaa, höystettynä rouheammilla mausteilla. Välillä pohditaan elämän kulmakiviä ja jaetaan ihania ideoita arkeen. Tervetuloa Villa Emmaan! ♥


Postia minulle?

Aikaisemmat postaukset:

Kuvia instagrammissa: