fbpx

Tuula Rytkönen

– Olen todella, todella tyytyväinen! Oli helppo tehdä päätös sisustusremonttiin ryhtymisestä kun sai mukaan asiantuntevan ammattilaisen AAVA Sisustuksesta. En olisi tässä elämäntilanteessa pystynyt tähän yksin. Olen suositellut Aavan palvelua kaikille ystävilleni, kertoo asiakaskokemuksestaan Tuula Rytkönen.

Tuulan elämäntilanteeseen sopi hyvin avaimet käteen -sisustusremontti, joka toteutettiin yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Tuulan koti sai mm.uudet seinä- ja osittain lattiapinnoitteet, keittiö sai uudet ovet ja tasot sekä lopputulos kruunattiin sovittamalla uudet huonekalut, matot, valaisimet ja tekstiilit vanhojen rakkaiden huonekalujen ja esineiden kanssa.

Tuulankin kanssa yhteistyö alkoi ilmaisella kotikäynnillä, jonka aikana kartoitettiin tarpeet. Projektiin tehtiin remontti- ja sisustussuunnitelma. Tämän lisäksi Päivi AAVASTA pysyi koko projektin ajan Tuulan tukena, huolehtien mm. kommunikoinnista eri urakoitsijoiden kanssa.

Jos sinulla on tunne, että kaipaat projektiisi tukea ja kenties lisää osaamista, pyydä meiltä apua niin autamme mielellämme.

Hyödynnä nyt Kodinsisustajan apu sisustamisessa ja varaa tästä ilmainen kotikäynti!