fbpx

Tuula Rytkönen kertoo kuinka sisustusremontti tehtiin mahdolliseksi.

 

– Olen todella, todella tyytyväinen! Oli helppo tehdä päätös sisustusremonttiin ryhtymisestä kun sai mukaan asiantuntevan ammattilaisen AAVA Sisustuksesta. En olisi tässä elämäntilanteessa pystynyt tähän yksin. Olen suositellut Aavan palvelua kaikille ystävilleni. Kaikki sujui niin helposti ja luotettavasti.

Tuulan elämäntilanteeseen sopi hyvin avaimet käteen -sisustusremontti, joka toteutettiin yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Tuulan koti sai mm.uudet seinä- ja osittain lattiapinnoitteet, keittiö sai uudet ovet ja tasot sekä lopputulos kruunattiin sovittamalla uudet huonekalut, matot, valaisimet ja tekstiilit vanhojen rakkaiden huonekalujen ja esineiden kanssa.

Tuulankin kanssa yhteistyö alkoi ilmaisella kotikäynnillä, jonka aikana kartoitettiin tarpeet. Projektiin tehtiin remontti- ja sisustussuunnitelma. Tämän lisäksi Päivi AAVASTA pysyi koko projektin ajan Tuulan tukena, huolehtien mm. kommunikoinnista eri urakoitsijoiden kanssa. Tällainen projektin hallinta sopii tilanteeseen, jossa olet epävarma osaatko itse hoitaa sisustusremontin johtamisen.

Jos sinulla on tunne, että kaipaat projektiisi tukea, suunnittelua, tuote tietoutta tai ihan vain lisää osaamista toteutukseen, niin pyydä meiltä apua niin autamme mielellämme.

OLE NOPEA JA PYYDÄ TÄSTÄ ILMAINEN KARTOITUSKÄYNTI ! Pääset osalliseksi syystarjouksiin.

Sisustus – ja remonttisuunnitelmat tarjoushintaan alkaen 290,-(390,-). Tarjous -20% kaikista suunnitelmista. Myös tuotteissa reiluja syysalennuksia.