fbpx

Hei Sisustussiskot ja -veljet! ♥

Villa Emmassa on menty taas askel eteenpäin sisustamisen saralla. Ikäänkuin jonkinlainen ”lumipallo” on lähtenyt vyörymään. Kaikkihan lähti siitä, kun AAVA Sisustuksen Päivi teki meille kotikäynnin ja laitoimme kaksi huonetta kuntoon. Viime postauksessa kerroinkin jo lastenhuoneen muutoksesta. Nyt olen saanut maton myös makuuhuoneeseen, joten sieltä kuulette tuota pikaa.

Viime päivinä meillä on ollut ilo kestitä ja majoittaa vieraita ”hotellissamme,” kuten leikkisästi sanomme. Useamman vieraan majoitus vaati myös vähän erityisjärjestelyitä, mikä olikin lopulta aika ihana juttu. Jatkossakin meiltä löytyy useammalle vieraalle majoitusmahdollisuus. ♥

Ja täytyyhän ”hotellin” yleiset tilatkin olla viihtyisät, joten eräänä päivänä olohuoneessa katsottiin kaapin paikkaa… Ja täytyy kyllä sanoa, että totutuista pinttymistä kannattaa joskus päästää irti.

Olohuoneen yhdellä seinällä on ruskea tapetti, minkä edessä on aina ollut valkoinen lasikaappi. Olen ajatellut, että kaappi täytyy olla siinä AINA. Päätin kuitenkin kokeilla rohkeasti ruskeaa, vanhaa kirjakaappia tähän seinälle ja valkoinen kaappi siirtyi vastakkaiselle seinälle.

Kaapin päälle laitoin teemaan sopivia esineitä. Kauniit viherkasvit sävyyn sopivine ruukkuineen viimeistelee somistuksen.

Valkoisen kaapin päälle kokosin erilaisia värisävyjä kauniista esineistä.

Neilikat ovat ihan lempikukkiani. Kestävät kauniina parikin viikkoa.

Nyt tuntuu, että Villa Emmaan alkaa pikkuhiljaa laskeutua ”rauha.”

Vaikka kiirettä vähän muuten pitääkin, on ihana kun koti tuntuu kodilta. ♥

 

Olethan huomannut AAVA:n mahtavat kesäalennukset!