fbpx

 

Hei Ihanuudet!

Kesä tuli ja meni vai miten se nyt olikaan… onneksi taas vähän aurinko pilkottaa, mutta terassilla olo on jäänyt viime kertaisesta postauksesta varsin vähäiseksi. Tällä kertaa tässä arkitouhujen lomassa olen keskittynyt sisustamaan sisätiloja ja pohtimaan erilaisia uusia ratkaisuja. Tavaraa on lähdössä myös kiertoon ja myyntipöytäkin on kirppikseltä jo varattu. Se on aina myös hyvin vapauttavaa päästää tavaroista irti. Aikaisemmin tykkäsin myydä tavaraa netin kirppiksillä, mutta nyt koen että haluan päästä tavaroista heti eroon ja siksi onkin mukava kokeilla vähän erilaista kirppismyyntiä.

Ja siitäpä päästäänkin aasinsiltana meidän makuuhuoneeseen.

Makuuhuoneemme matto on saapunut. ♥

AAVA Sisustuksen Päivin kanssa valitsimme ilmaisella suunnittelukäynnillä makuuhuoneeseen Royal Palace-viskoosimaton. Matto on äärimmäisen kevyt, mutta pysyy hyvin paikallaan ilman kumimattoakin. Toki sellaisesta ei haittaakaan ole. Matto puhdistuu helposti imuroiden ja tahratkin pyyhkäisemällä kostealla.

Valitsimme huoneeseen reilun kokoisen maton (160 x 230), koska isompi matto avartaa ja laajentaa huoneen tilantuntua. Tumman lattian ja harmaan sävyisen huoneen vuoksi valitsimme matoksi hyvin vaalean – Vaalea raikastaa huonetta.

Matto on hieman itämaisen tyyppinen ja tuokin huoneeseen mukavasti pientä romanttisuutta ja hempeyttä.

Toimii myös todella hyvin lapsiperheen kodissa sekä pitkäkarvaisen kissan kanssa.

Sängyn päälle valitsimme hempeän roosat Lennol Melanie-koristetyynyt. 

Itse en olisi osannut valita samettista materiaalia, enkä myöskään näin hillittyä väriä.

Verhoiksi valikoituivat Lennol Helmi-valmisverhot.

 

Verhot ovat todella kauniin laskeutuvat ja ihanan hempeät. Kankaassa on myös pientä ”kimalletta.” Valmisverhot lyhennettiin sopivaan mittaansa AAVA:ssa ja verhojen alareunaan laitettiin pienet painot. Verhot laskeutuvat niiden avulla kauniisti.

Alunperin huoneeseen oli tarkoitus laittaa ruskea lipasto, mutta koska en keksinyt sille siellä käyttöä – lipasto siirtyi toiseen huoneeseen parempaan käyttöön. Makuuhuoneeseen sen sijaan siirsin yhden ruskean nojatuoleistamme ja selkänojalle laitoin Skinwillen Nelly-taljan.

Samainen talja on nyt myös arvonnassa! ♥

Ruskea lipasto pääsi ”saunakamariin” ja mustaa seinää vasten se sopiikin todella upeasti!

Lipaston päällä ihana Hammi’s Design-taulu ♥ Rakastan tätä taulua kyllä joka kerta vain enemmän ja enemmän.

Taljoilla saa kyllä ihanasti ylellisyyden ja pehmeyden tuntua sisustukseen. Eivätkä nämä todellakaan ole mitään ”joulun juttuja,” niinkuin vähän ensin itse niin ajattelin.

Käyhän osallistumassa arvontaan, jos mielit taljaa itsellesi! ♥

Arvontaan pääset täältä. 

 

Olethan huomannut, että Kodinsisustajien verkkokaupassa on mattoale!

Kaikki VM- Carpetin matot -20%
TARJOUKSET LÖYDÄT TÄÄLTÄ! 
 

Terkuin Bloggari Anne

Kaipaatko sinä apua sisustamisen isoihin tai pieniin pohdintoihin? Ota rohkeasti yhteyttä Päiviin ja sovi ilmainen suunnittelukäynti. 

Täältä pääset tutustumaan vielä meidän kotikäyntiin ja sisustusvalintoihin.