Hyödynnätkö Black Friday-päivän alennuksia?

| marras 23, 2017

Hip Hei!

Tänne tupsahti tänään talvi ja katsotaan, onko huomenna sitten mikä vuodenaika, jos lumet sulavat jo yön aikana. Lumi tuo kummasti jouluista tunnelmaa ja joululauluja täällä on kuunneltukin jo jonkin aikaa. Lapsen myötä joulukin tuntuu ihan erilaiselta ja uudella innolla laittaa jouluyllätyksiä.

Täällä on koluttu vähän joka komeroa ja laatikkoa, mutta olen hirmu ylpeä itsestäni, että olen saanut sen tehtyä. Samalla on tullut raivattua kiertoon tavaraa, syystamineet siirretään vintille ja muutamat kengätkin lähtivät roskiin. Niin sanottuja ”miljoonalaatikoita” siivotessa päivittelin, miten sitä kaikkea on tullutkin säilöttyä.

Tätä kaikenlaista raivaustahan teen jatkuvasti, mutta meillä on ollut muutamia kaappeja ja laatikoita ihan sillä tällillä, miten ne muuton jälkeen (7 vuotta sitten) jäivät. Huh huh! Nyt jotenkin tuntuu, että kun olen päässyt vauhtiin, ajatuskin kulkee paljon kirkkaammin ja meillä on nyt jopa ihan tyhjiä laatikoita, joille mietin käyttöä.

Tänään laitan teille vain yhden kuvan, mikä kertoo monta tarinaa.♥

-Vähän jo jouluista tunnelmaa, vanhan ajan tyyliä, rauhallisuutta, lapsenmielisyyttä. –

Näitä kaikkia löytyy meidän kotoa nyt!

 

 

Kuva muistuttaa myös huomisesta Black Friday-päivästä! Oletko ajatellut hyödyntää sitä esimerkiksi joululahjojen hankinnoissa? Monessa liikkeessä on mukavia alennuksia lähes kaikista tuotteista! ♥

AavaSisustuksen Black Friday-tunnelmaan ja alennuksiin pääset tutustumaan täältä! 

 

Muistutan vielä teitä kommentoinnista. ♥ Kirjoittakaa tänne vain rohkeasti, olisi mukava vaihtaa kuulumisia ja ajatuksia  vaikka joulusta ja sisustusasioista.  Kommentointi on helppoa. Plaraa sivusto ihan alas… Kirjoita kommentti, oma nimi (etunimikin riittää) ja sähköposti. Muihin kohtiin ei tarvitse laittaa mitään. Ja lopuksi JULKAISE.

Meidät molemmat löydät Facebookista ja myös Instasta.
Aikaisemmat postaukset löytyvät VillaEmmassa-blogista.
 

VILLA EMMAN ELÄMÄÄ


Villa Emmasta löytyy ripaus maalaisromantiikkaa, höystettynä rouheammilla mausteilla. Välillä pohditaan elämän kulmakiviä ja jaetaan ihania ideoita arkeen.  Villa Emman elämää-blogissa tehdään yhteistyötä Kodinsisustajien ja AavaSisustuksen kanssa. Tulehan mukaan tutustumaan ja ideoimaan tavallisen lapsiperheen arkea. Tervetuloa Villa Emmaan! ♥


Postia minulle?

Kuvia instagrammissa: