fbpx

Bloginurkkaus ja ihana Idea-Ilta!

| marras 1, 2017

Hei Ihanuudet!

Olen aivan ällistynyt tästä blogin kiinnostuksesta ja siitä, miten kivoja ideoita teiltä on jo tullut!  Kiitos niistä! Jatkakaahan vaan vielä… arvontaan on aikaa. Ja muistakaa jakaa ilosanomaa myös ystäville!

Villa Emmassa on vietetty pakkaspäivää ja siihenpä onkin taas totutteleminen. Aamulla mittari näytti -10 astetta.  Ulkona on todella kaunis ilma ja ihanan valkoista!  Halusin kuitenkin ottaa teille muutaman kuvan täältä sisältä, vaikka kuvaaminen sisällä tällä kelillä onkin tosi haasteellista. Olen hullaantunut aivan nyt erilaisiin viherkasveihin ja ne kyllä tuovat mukavasti kodikkuutta pinnoille.

Tästä bloggausnurkastani keittiöstä näen kauniin talvimaiseman takapihalle ja maalaismaisemaan. Eilen laitoinkin Instaan kuvia siitä. Käykääpäs katsomassa minkälaisessa miljöössä asun. ♥

Tykkäätkö sinä viherkasveista?

Huomenna AavaSisustus järjestää Idea-Illan klo 16-19, johon sinäkin olet lämpimästi tervetullut! Illassa on mm. ideoita viherkasveilla sisustamiseen, kalkki- ja kaakelimaalien esittelyä sekä ratkaisuja verho-ongelmiin ja monenmoista muuta! AavaSisustuksen sivuilta löydät aiheesta enemmän.

Itseäni kiinnostaa erityisesti nuo viherkasvit sekä kalkkimaalit. Niistä olen kuullut paljon, mutta en ole rohjennut itse vielä niillä mitään maalata.

Olisi tosi mukava nähdä mahdollisimman paljon blogin lukijoita siellä ja jakaa yhteisiä kokemuksia ja ideoita. Niistä saan taas uusia aiheita tänne blogiinkin. Ja tietenkin pääsette seuraamaan heti perjantaina blogista uusimmat jutut Idea-Illasta.

Nähdään siellä ja ihanan aurinkoista päivää Sinulle! ♥

Ja muistakaa Lennol-torkkupeiton arvonta!

Arvontaan pääset täältä.

Meidät molemmat löydät Facebookista ja myös Instasta.
Aikaisemmat postaukset löytyvät VillaEmmassa-blogista.

VILLA EMMAN ELÄMÄÄ


Villa Emmasta löytyy ripaus maalaisromantiikkaa, höystettynä rouheammilla mausteilla. Välillä pohditaan elämän kulmakiviä ja jaetaan ihania ideoita arkeen. Tervetuloa Villa Emmaan! ♥


Postia minulle?

Aikaisemmat postaukset

https://villaemmassa.blogspot.fi

Kuvia instagrammissa:

Lisää ideoita muista blogeista:

Milli`s Little Home
Koiran valokuvaus

My sweet home
Kuvia ja kuulumisia

Stoori
#metoo kampanja

Vinttikissa
Tyylikäs lasirasia

Coconut White
Hiukset kuntoon – miten säilyttää ihana tunne?

TUIJAN ARKIELÄMÄÄ, KORTTIEN TEKOA JA KÄSITÖITÄ.
SYYSASETELMI SEKÄ MYÖS TALVEA VARTEN !!

Villa Valko Lifestyle sisustusblogi
Mistä löytyy sisustusinspiraatio?

SUORTUVA
MINUSTA EI OLISI OPETTAJAKSI

At Maria’s
Mun perhe ♥

Täyttä elämää
Kotipäivä ja sämpylöitä