fbpx

Bloggarin kuulumisia ja lippuarvonta Rakentajat 2018-messuille!

| huhti 10, 2018

Tervetuloa lukemaan myös bloggaajan toista blogia Villa Emmassa. ♥

Blogissa puhutaan mm. ihanasta arjesta ja joskus myös elämän nurjista kiemuroista. Villa Emmassa on suurella sydämellä ja isolla siveltimellä värjättyä elämää pienen pojan äitinä ja yrittäjän vaimona. Perheessämme asustaa ja elämää värittää myös meille kaikille niin rakas Calle Aukusti. ♥

Olen kirjoittanut Villa Emmassa-blogia muutamaa päivää vaille 6 vuotta.  Kohtahan onkin blogisynttärit!!!

Kaikki alkoi siitä, kun rakensimme tämän oman kodin ja siitäpä ne ajatukset sitten lähti… Olen saanut olla monelle kotisisustajalle apuna ideoimassa kodin haastavia juttuja. Joskus on mietitty vaan millä saisi väriä tai elävyyttä, mitä tuolle tekisi ja miten tämän asettelisi… On mietitty yhdessä erilaisia ratkaisuja, joskus paikan päällä – joskus puhelimen kuvasta tiiraten. Se on ollut kyllä ihanaa! ♥ On ollut ilo, kun on saanut jakaa omaa tietotaitoaan ilman sen kummempia velvoitteita.

Minulla on myös aina ollut taito keksiä kaikenlaisia somistuksia, ihan tavallisia juttuja. Niistä olen blogannut toisten iloksi. Ajatellen, että jos vaikka yksikään ihminen saa jonkun mukavan oivalluksen omaan arkeensa, niin se on minulle ihana juttu. Kaikista parasta on tietenkin ihmisiltä tulevat kommentit ja onnistumiset.

Olen aina myös tykännyt kirjoittamisesta. Se tulee melkein yhtä helposti kuin puhuminen… tai no, ehkä toisinpäin. Kyllä kirjoittamisen lahja on paljon suurempi ja silloin saa sanottua niin iloiset kuin vaikeatkin asiat paperille. Taidolla. ♥ Saman asian voi sanoa niin monella tapaa.

On ollut huippua jakaa tätä lahjaa ja sen ansiosta pääsin yhteistyöhön myös AAVA Sisustuksen / Kodinsisustajien kanssa. Siitä ideasta syntyi sitten tämä Villa Emman elämää-blogi.

Villa Emmassa-blogi painottuu enemmän minun henkilökohtaiseen elämääni; kotiin, leipomuksiin, haaveisiin ja unelmiin, arkeen ja juhlaan. 

Villa Emman elämää-blogissa paneudutaan sisustuspainotteisesti meidän kodin elämään ja samalla annan sisustusvinkkejä /-toteutuksia yhdessä sisustusalan ammattilaisten kanssa  heidän tarjoamilla ideoillaan ja tuotteillaan. 

 

Tervetuloa mukaan seuraamaan molempia blogeja. Mukaan pääset myös kuvien kautta Instagrammissa @villa_emmassa

 

Villa Emmassa-blogissa arvotaan 2 lippua Rakentajat 2018-messuille Ouluun!  (20-22.4.)

Käyppäs osallistumassa! ♥

 

 

Kevätterkuin Anne Villa Emmasta

 

 

 

 

 

Meidät molemmat löydät Facebookista ja myös Instasta.
Aikaisemmat postaukset löytyvät VillaEmmassa-blogista.

http://villaemmassa.blogspot.fi/

VILLA EMMAN ELÄMÄÄ


Villa Emmasta löytyy ripaus maalaisromantiikkaa, höystettynä rouheammilla mausteilla. Välillä pohditaan elämän kulmakiviä ja jaetaan ihania ideoita arkeen. Tervetuloa Villa Emmaan! ♥


Postia minulle?